Бързи и лесни интериорни трикове за оптимизация на малка спалня

Последна редакция на 04/05/2024 от Anna Stankova

След като вече сте избрали най-подходящите и функционални мебели за малката си спалня, е време да приложите и няколко лесни интериорни трика, които ще ви помогнат да създадете освен комфортен, и много красив дизайн.

  • Тънките вертикални ивици помагат на едно пространство да изглежда по-светло и позволява да влезе повече въздух в стаята. Хоризонталните ивици пък правят помещението да изглежда по-широко и просторно.

  • Ако сте избрали да облицовате стените си с тапети, то тогава изберете такива, чиито шарки са с по-малки размери, тъй като големите „изяждат“ пространството.

  • За модерен и стилен облик на спалнята използвайте геометрични елементи. Те могат да бъдат част от текстилните елементи, от мебелите и дори от лампите и осветителните тела.

Намирането на мебели за малка спалня понякога е трудна задача. В едно такова помещение леглата, шкафовете и елементите за съхранение трябва да работят както поотделно, така и заедно, за да могат да създадат не само красив, но и практичен дизайн. Мебели Виденов предлагат прекрасни мебелни решения за помещения със всякакви размери. Богатото им разнообразие от спално обзавеждане ще ви позволи да изберете онези интериорни елементи, които не само ще пасват на стила и усещанията ви, но и ще помогнат да създадете едно наистина практично и удобно пространство. Повече за предложенията им, можете да откриете тук.

Свързано:

Малка спалня? Пътеводител в избора на спално обзавеждане!