Използвайте топли, вдъхновяващи аромати

Последна редакция на 29/03/2024 от Anna Stankova
Източник | Видяно 805 пъти

Ароматът на застоял въздух със сигурност не е сред тези, които напомнят за есенния уют. От друга страна пък меките, успокояващи аромати могат да ви пренесат в рая, да ви вдъхновят и да стимулират сетивата.

Запалете свещ или напръскайте с предпочитан от вас ароматизатор стаята, като преди това не забравяйте да проветрите добре. Използвайте аромати, които ви напомнят за есента – канела, ванилия, цитруси. Или пък заложете на такива, с които да пренесете красотата на природата вътре - пушени дървесни аромати, лавандула или мента. Ароматът оказва силно влияние върху настроението ни - веднага щом запалите няколко свещи, ще усетите как моментално се пренасяте в друг, по-спокоен свят.

Какво ви кара да се чувствате у дома си? За някои това може да е природата и нейните форми и аромати, за други - ярките цветове и модерните форми, за трети – книгите и естествените текстури. Когато придадете по-дълбок смисъл на едно пространство и внимателно обмислите какви елементи ще присъстват в него, можете лесно да създадете интериор, който да е уютен и приветлив, не само през есента, но и през всеки друг сезон. В Мебели Виденов ще откриете чудесни дизайнерски решения, които отговарят на вашите вкус и предпочитания. Мебелите им отговарят на разнообразието от изисквания, които всеки има, и със сигурност биха повлияли положително на естетиката в дома ви и на атмосферата, която се стремите да създадете. 

Свързано:

Как лесно и бързо да създадем есенен уют в дневната?