Мебели за таванско помещение в стил лофт - важно е да не прекалявате

Последна редакция на 05/05/2024 от Мартина Маринова
Източник | Видяно 680 пъти

Когато избирате мебели в стил лофт, е важно всеки един от тях да е универсален. Необходимо е да използвате пространството изгодно, без да го натоварвате с допълнителни столове, маси, шкафове и т.н. Барплотът ще бъде идеално решение за кухня в стил лофт в таванско помещение. Не заема много място, идеално се вписва в интериора и напълно се справя с основната функция. Кухненските мебели трябва да са вградени.

Фотьойлите могат да бъдат чудесен акцент в интериора - просто изберете креативни нестандартни модели, направени в светъл нюанс. Основният атрибут на дневната в стил лофт е диванът. За да може да се впише в интериора, по-добре да е в светли пастелни нюанси. Ако искате да е контрастно петно в помещението, изберете от по-ярките модели. Диванът трябва да може да се трансформира в легло и така няма нужда от самостоятелно спално помещение.

Идея: не забравяйте да поставите масичка за кафе близо до дивана - тя ще се превърне не само във функционален елемент, но и е декоративен елемент в таванското помещение.

Свързано:

Снимки и идеи за мансарда Функционален дизайн на таванско помещение в лофт стил