Разнообразие от покривни прозорци

Последна редакция на 25/04/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 937 пъти

Лесно е да преобразите стария и тъмен таван така, че той да стане приветливо и привлекателно място за цялото семейство. За помощ в тази своя мисия можете да разчитате на разнообразието от покривни прозорци, предлагани от VELUX:

  • Покривни прозорци VELUX са с уникален дизайн с горно управление. Поставен на оптимална височина,VELUX прозорецът с горно управление, е лесен за ползване и поддръжка, дори ако директно под него са разположени мебели и осигурява прекрасна гледка, независимо дали сте изправени, или сте в седнало положение.
  • Високо поставените прозорци даряват със светлина и най-закътаните места в дома ви. Подобрена естествена вентилация ще постигнете благодарение на така наречения коминен ефект, при който позиционирате два прозореца на две позиции, една над друга.
  • Добавете светлина към етажа, който имате под таванското си помещение. За целта изградете конструкция през тавана и естествената светлина ще достигне до вас, а с нея и целодневен комфорт.
  • Прозорци за плосък покрив ви помагат да излезете от стандартното мислене и да разчитате на слънчевите лъчи за отопление и осветление.
  • Покривен прозорец VELUX и оригинален VELUX вертикален елемент, инсталирани заедно, съществено променят излъчването на стаята. Засилват връзката с обкръжаващия свят, като увеличават обсега на панорамната гледка и допускат още повече естествена светлина.
  • Светлинен тунел отвежда естествената светлина и до най-тъмните точки в жилището, каквито са например коридорите, баните или други вътрешни помещения. Наличен е във вариант за плосък и скатен покрив и дължината му достига 6 метра.

Разберете още за ефективното планиране на покривни прозорци, като посетите този линк.

Свързано:

Снимки и идеи за мансарда Как да направим разумно и ефективно планиране на покривни прозорци