В хола

Последна редакция на 26/04/2024 от Габриела Санчес

Одеяло - 130х170 см., 100% полиестер, цветове - кафяв, розов, бежов. Цена: 39.99 лв.

Зимните вечери могат да бъдат дълги и студени и затова винаги е подходящо да имате под ръка едно пухкаво одеяло. Ако семейството ви е голямо, вместо да натрупвате всички одеяла на дивана, може да ги подредите на малка дървена стълба на стената. Така всеки вкъщи ще има своето топло покривало наблизо, а вие ще сте се сдобили с нов уникален рустик елемент във вашия интериор.

Още една идея за акцент в интериора, с който да запълните празнотата от липсващите коледни светлини у дома, са ароматните свещи. Може да изберете чаени свещи с аромат на ванилия и да ги поставите в малки купи, пълни със зърна кафе.

Ароматни чаени свещи - 6 броя, ванилия. Цена: 2.49 лв.

Ако пък искате да проявите повече творчество, може да си вземете обикновени бели свещи, да ги украсите със стикери или канап и  да ги поставите върху плоско парче дърво.

Ето тук може да видите кои инструменти ще са ви необходими за майсторенето на украса с чаени свещи и как да боравите с тях.

Ако сте решили да промените акцентите в домашния интериор, заповядайте в Mr. Bricolage, където ще откриете пълен набор от всичко необходимо за целта, а в допълнение може да се възползвате и от професионална консултация, за да вземете най-правилните решения.

*Цените са промоционални до 08.02.2017г.

Свързано:

Акценти в интериора у дома