Почистване на колата до най-малкия детайл

Последна редакция на 19/04/2024 от Габриела Санчес

Стъргалка за лед тип ръкавица.

За да допълните цялостната подготовка на колата до най-малкия детайл, препоръчително е да разполагате още и със стъргалка за лед, четка или метла, малка лопата, фенер, резервно количество антифриз, зимна течност за чистачки и масло, течност за размразяване на ключалки, въже за теглене, както и топли дрехи и одеяло, просто за всеки случай.

Quixy размразител за ключалки - 30 мл., размразява ключалките за секунди. Предпазва от повторно замръзване. Ефективен до – 50°C. 

И не на последно място – шофирайте внимателно и отговорно! Бъдете бдителни, намалете скоростта и контролирайте ситуацията на пътя – това са трите основни правила за безопасно пътуване през зимата. Когато шофирате е изключително важно да се съобразявате с пътните и метеорологичните условия, които могат да бъдат непредсказуеми.

Различни продукти и изгодни решения за по-спокойна и безпроблемна зима, може да откриете в магазините на Mr.Bricolage, както и онлайн тук. А за съвет и намиране на най-подходящото индивидуално решение, може да разчитате на компетентните консултант-продавачи в Mr.Bricolage България.

Свързано:

Зима, сняг и почистване - най-добрите практики