Модерното понякога е по-добре от традиционното

Последна редакция на 27/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 984 пъти

Големите, обемни мебели могат да направят малкия апартамент да изглежда затворен и задушен. Включването на плаващи елементи във вашия дизайн може да отвори пространството, като позволи на окото да направи мини-пътешествие в стаята и същевременно осигурява функционалност.

  • За целта се опитайте да използвате плаващи рафтове вместо шкаф за книги или конзолна мивка на мястото на традиционната такава с шкаф. 
  • По отношение на мебелите, тези с крачета ще заемат по-малко място от тези, които стоят директно върху пода.

Намирането на правилния баланс между функционалност и стил е изключително важно за създаването на пространство, в което да може човек да живее уютно и спокойно. Затова, дори когато живеете в малък апартамент, трябва да се съсредоточите върху запълването на дома си с предмети, които отговарят на вашите нужди, като същевременно подчертават вашата лична естетика. Трябва и да се съобразявате с някои важни интериорни правила, за да можете дългосрочно и пълноценно да използвате жилището си. Ако имате въпроси относно интериора и естетиката в дома ви, можете да се обърнете към експертите в областта на вътрешния дизайн, регистрирани в сайта ни. Можете да подадете безплатна заявка за проект още сега, а до 24 часа вече ще имате и оферти. Сравнете ги изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за хол 5 важни правила за обзавеждане на малък апартамент