Липса на единство в помещението

Последна редакция на 18/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 762 пъти

Понякога дневните могат да се превърнат в колекционерско ателие, дом на различни дизайнерски елементи, които сме събирали през годините. А това може да доведе до липса на единство и хармония между различните елементи в помещението.  

  • За да преодолеете този проблем, трябва да използвате цветовете като вашето тайно оръжие. Необходимо е по-голямата част от предметите в дневната да бъдат в една и съща цветова палитра. Дори и да не сте фен на това всичко да е в един тон, добавянето на няколко координиращи нюанса може да ви помогне да създадете повече хармония в помещението.

Сега, когато прекарваме все повече време в своите дневни, дизайнът им придобива още по-голямо значение за личния ни комфорт и за този на хората, с които живеем. Понякога за създаването му са необходими само няколко малки промени. Те обаче са нещо строго индивидуално, нещо, което трябва да пасва на вътрешните ви убеждения и усещането ви за красота. Как да направите така, че домът ви да е платно, върху което да изразите личността си, можете да разберете, като се свържете със специалистите в областта на интериорния дизайн, регистрирани в сайта но. Още сега може да направите напълно безплатна заявка за проект. След ден вече ще имате няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за хол 4 практични решения на най-често допусканите грешки при обзавеждането на дневната