Как да превключим от коледен на зимен декор след празничния декември?

Последна редакция на 19/04/2024 от Станислава Матеева

 

По време на празничния декември ние често преобразяваме домовете си, като украсяваме всички стаи и коридори с така приказните коледни декорации. Отрупаните с красиви елементи елхи, коледните венци, ароматните свещи и магично блещукащите лампички правят жилищните ни пространства свежи, празнични и много уютни.

Колкото и прекрасно да е всичко това обаче, коледната украса често изисква огромна инвестиция на време и средства. На повечето от нас ни отнема време да подберем подходяща декорация, която да пасва на стила на дома ни, да закупим елементите и да направим така, че приказката да “оживее” в дома ни. След около месец обаче приказката приключва и се налага да свалим украсата, да я приберем в кашони и да ги приберем в килера до следващата Коледа. Защо обаче да слагаме край на магията, след като тя може да продължи през целия зимен сезон? Отговора на въпроса ви даваме, като ви показваме как да удължите най-прекрасното време от годината. 

А ако търсите професионална помощ в преобразяването на дома ви, не се колебайте и се консултирайте със специалистите, регистрирани в MaistorPlus.

Свързано:

Идеи за хол Как да превключим от коледен на зимен декор след празничния декември?