Впечатляващ апартамент в Русия

Последна редакция на 24/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 2 927 пъти

Високи тавани и много лукс са част от този мезонет. Той се намира в Русия и се простира на цели 1105 кв. м. Ако сте почитатели на актуалните тенденции в интериора, модерните мебели и стилния дизайн, то със сигурно този дом ще ви остави без дъх. А защо да не откраднете и някоя идея?

Несъмнено реализирането на този проект не е за всеки. Първо, че подобен мезонет не е сред най-изгодните оферти – и за купуване, и за обзавеждане, и за поддържане. И второ, тежкият стил определено не е универсално предложение, което да се интегрира във всеки дом. От друга страна обаче съвсем безплатно може да се насладим на работата на дизайнерите… Или пък да се чудим що за хора са пожелали да живеят в такъв дом. И в двата случая всеки елемент в мезонета ще грабне вашето внимание. Каним ви на една виртуална разходка.

И все пак, ако искате промяна и във вашия дом, но търсите съдействие от професионалист, при нас може да се свържете с доказани специалисти, които ще ви подадат ръка в реализирането на вашето желание.

Свързано:

Идеи за хол Впечатляващ апартамент в Русия