Дневна в хармония с природата

Последна редакция на 24/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 3 136 пъти

Дори и гледката от хола ви да не е към пъстра широколистна гора или към морето, винаги може само с помощта да интериора да ги поканите в стаята. Лесно е. Само идеи и желание ви трябват.

  • Естествената светлина е чудесна причина да заложите на дизайн в хармония с природата. Ако разполагате с много прозорци, които не спират слънчевите лъчи, то със сигурност много лесно ще постигнете желания ефект. И да, забравете за щорите в този случай, които ще ви попречат да създадете нужната атмосфера.
  • Жълтите акценти чудесно ще се впишат във вашата светла дневна. Те може да са под формата на декоративни елементи – възглавници, килими, картини. Или да бъдете по-смели, като изберете жълтото за основен цвят на две от стените или пък за мебелите.
  • За постигане на такава дневна ще трябва да заложите на много текстил във всякакви форми и на всякакви места. Фееричните завеси за точно за вас. Меките килими също са удачен избор. Не забравяйте и одеялата и възглавниците, които да бъдат безразборно разпилени.
  • Етажерките с много книги са не по-малко удачни за всекидневната, свързана в природата. Единственият ни съвет е да ги комбинирате цветово така, че да не стане прекалено шарено. Все пак е добре да се придържаме към някаква концепция.

Вижте още: Дневна в сиво - няколко страхотни идеи, които ще ви вдъхновят

Свързано:

Идеи за хол 4 дневни с неустоим модерен облик