Допълнителни съвети

Последна редакция на 29/03/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 2 373 пъти

А ето и още няколко важни съвети, които ще ви помогнат при създаването на перфектната всекидневна в минималистичен стил.

  • Оставете висококачествените артикули да стоят самостоятелно. Ако сте закупили скъпа мебел или стенно изкуство, не го затрупвайте с други декоративни предмети.

  • Винаги избирайте един предмет, който да се откроява. Избраната вещ винаги поставяйте така, че да изпъква и да служи за фокусна точка. 

  • Когато избирате мебели, бъдете сигурни, че избирате такива с изчистени линии и семпъл дизайн.

  • Не забравяйте, че лекото акцентиране е ключово при създаването на минималистичен интериор. За да обзаведете вашата минималистична всекидневна по правилен начин, можете да групирате определени зони с вази или красиви декоративни стайни растения. Така ще постигнете минималистичния облик, който ще е едновременно семпъл, но ефектен. 

А ако искате да получите още професионални съвети относно интериора и да получите проект, съобразен изцяло с вашите желания и предпочитания, то се свържете със специалисти в областта на вътрешния дизайн. Такива можете да откриете в MaistorPlus, а за да осъществите контакт с тях е нужно единствено да подадете безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти - сравнете ги и изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за хол Как лесно да създадете перфектната минималистична всекидневна?