Подарете си изключителна нотка на индивидуалност в стаите с Lagom

Последна редакция на 25/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 777 пъти

В рамките на интериора Lagom се отдава голямо внимание на трайни и много висококачествени продукти, устойчиви на разрушителното действие на времето, създаващи атмосфера на спокойствие и естественост.

  • Освен това изключително се акцентува на енергийната ефективност и минималното потребление на природни ресурси.
  • В дома се използват качествени настилки от естественото дърво.
  • Баните са крачка напред към по-екологичен начин на живот. Смесителите са модерни с  цел да се спести вода и енергия, а хромираното покритие придава на продуктите изчистен вид.
  • И накрая, основният акцент на този интериорен стил, е тясно свързан с личността на човека, който обитава дома. Тук става дума за декоративни предмети, които са от особено значение за собственика или собствениците на жилището и предизвикват приятни емоции. Те трябва да са на централни места, за да зареждат с положителна енергия обитателите ден след ден.

Добър вкус, умереност и екологичност - това е Lagom. Интериорните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus ще ви помогнат да откриете тайните на щастието на шведски език. С безплатна заявка за проект можете да организирате дома си по този начин. Ще получите конкурентни оферти от водещи компании в областта. Сравнете ги и вземете най-доброто решение за своя дом!

Свързано:

Идеи за хол Лагом (Lagom): уникална тенденция в интериорния дизайн