Практическата реализация на стил Шале в градска дневна е възможна!

Последна редакция на 25/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 954 пъти

Ако все пак не живеете в дървена къща, лесно можете да реализирате стил Шале:

  • Добавете декоративни специфични елементи: възглавници, топли килими с народни мотиви, ръчно рисувани чинии, чаши и др.
  • Прозорецът може да бъде украсен с плътни пердета. Важно е да определите до каква степен искате този стил да присъства в дневната във вашия апартамент.
  • Струва си да инвестирате в кожи и ръчно тъкани платове за тапицерия на дивана или домашно изработен килим.
  • Дневната, независимо дали е малка или голяма, трябва да бъде декорирана в топли цветове, а резбованите мебели ще създадат невероятен ефект и ще внесат планинска атмосфера в интериора.
  • Ако нямате прозорец с изглед към планината, инвестирайте в постери или картини с планински мотиви. Или просто сложете снимки, които са от ваши планински експедиции или почивки в дървени рамки.

Шале стилът е подходящ за всеки, които иска да внесе неподражаема топлина и уют в дома си. Дори да не разполагате с голяма дневна, може да реализирате тази своя идея и да превърнете интериора в истинска алпийска приказка. Ако сте очаровани от комфорта и уюта на дневна в стил Шале, но имате нужда от професионална помощ за постигането му - може да се консултирате с опитните специалисти, регистрирани в платформата MaistorPlus! Имате възможността по всяко време да направите напълно безплатна заявка за проект. Разгледайте и сравнете получените оферти и се спрете на най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за хол Дневна в стил Шале – подарете си уюта на швейцарските Алпи в градския дом