Усещане за елегантност чрез минимализъм в интериора на апартамента

Последна редакция на 26/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 304 пъти

Комфортното усещане в дома се постига по много начини, но най-важният от всички тях включва уют и удобство. Точно заради това ви представяме един невероятен апартамент, който впечатлява със своята изискана и безупречна визия. Тя е постигната чрез похватите на известния минимализъм, за който е характерна естетическата наслада. Опростеният интериор успява да превърне малкото жилище във функционален дом. Помещенията са комбинирани чрез артистичност, а красивата и съвършена визия спира дъха.

Преобразете интериора и във вашия дом! Защо не чрез похватите на стилния минимализъм, след като се консултирате с професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Те ще ви помогнат да вземете най-добрите решения и да ги осъществите съвместно.

Свързано:

Идеи за хол Усещане за елегантност чрез минимализъм в интериора

Усещането за свобода лъха от цялото помещение, придадено от минимализъм на бял фон. Интериорът е изискан и семпъл, което придава на апартамента уют и елегантен вид. Стените и таванът са в бял цвят, което прави мястото да изглежда необятно и да се слива. Дървеният под е в перфектно съчетание с кафевия тапициран стол, който се издига величествено в средата на стаята. Цялата обстановка говори за минимализъм. Като започнем от стъклената ниска маса и завършим със стилния сив диван. Комбинацията между тях е нестандартна, в което се крие и очарованието ѝ. Светлият килим пък е в тон с пердето и със завесата, а тя отделя дневната и спалнята. Това е хитро решение, типично изразено чрез стила минимализъм. Няма как да бъдат пропуснати и артистичните елементи, които така ярко са превзели помещението и се изразяват чрез съчетание между форми и стилове. Кръглото изображение, окачено на стената, привлича мигновено погледа. Вниманието се премества към дългата и стигаща необичайно ниско лампа. Нейният индустриален стил предизвиква усещане за артистичност и минимализъм с капка различност. Творческото пространство се допълва от черни кръстосващи се ленти на тавана и точка в същия цвят. Наличието на всички тези отделни на пръв поглед предмети, превръща помещението в ярко арт студио.