Други видове и съвети за избора на висящ стол

Последна редакция на 26/04/2024 от Радина
Източник | Видяно 1 215 пъти

За модерен интериор е подходящ продукт, изработен от устойчива пластмаса или метал. Дизайнерите предлагат изключително много възможности. 

  • Фотьойлите със специална стойка, на която можете да поставите краката си се считат за много удобни.
  • Моделите с тази конфигурация ще осигурят пълноценна почивка на цялото тяло, тъй като не само гърба, ръцете и шията, но и мускулите на краката ще се отпуснат.

Нормално ли е столът да скърца?

Лекото скърцане по време на движение се счита за съвсем естествено и нормално за нов стол. Всъщност звукът не идва от самата структура, а от лакираните и боядисани части, които започват да се търкат една в друга. След известно време скърцащият звук напълно изчезва и столът започва да се люлее напълно безшумно.

Как да изберем подходящ стол, на какво да обърнем внимание?

Материалът, цветът и дизайнът на продукта трябва да бъдат избрани въз основа не само на личния вкус, но и на стила на стаята, в която ще се намира. Преценете на какво ще заложите - съвременни или класически мебели?

  • Традиционният дизайн лесно се вписва в интериора на градски апартаменти, декорирани в етнически стил.
  • Също така такива мебели ще изглеждат страхотно на открита веранда в къща.
  • Столовете, изработени от дървен материал, имат непоклатимо предимство - лекият изпъкнал релеф на гърба по време на люлеене ще масажира мускулите ви, което ще осигури допълнителен релакс.

Ако се питате какъв стол да изберете за своя дом или градина и имате нужда от професионално съдействие, майсторите, регистрирани в MaistorPlus, могат да ви помогнат. Направете своята безплатна заявка за проект сега. В отговор ще получите няколко оферти. Сравнете ги, вижте и мнения на предишни клиенти и направете най-правилния избор за вас.

Свързано:

Идеи за хол Любимият висящ стол - видове и специфика