Коледна украса за модерен интериор

Последна редакция на 26/04/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 2 243 пъти

Модерния интериорен стил ще разпознаете по правилните геометрични форми. Те могат да присъстват като принт върху стените, таваните и подовите настилки. Друг вариант е основният фон в помещението да е напълно изчистен и едноцветен и на него да се открояват ярки мебели с изчистени линии.

За да сте в унисон с доброто коледно настроение в една модерна дневна, заложете на кръгли или квадратни кожени червени табуретки. Цветът им ще е подходящ за празничните дни, но дори когато те отминат, табуретките ще продължат да ви даряват с визуална изисканост и максимален комфорт.

Прекрасно допълнение към тях ще бъде модерна холна масичка, която може да е правоъгълна и изработена от масивно дърво или пък кръгла и стъклена, с олекотен дизайн. До която и от тях да поставите традиционна коледна елха с играчки, както и коледни чорапчета, няма да сбъркате. Семпла декорация от едноцветни звезди с пет лъча по стената също е добро решение за модерния ви дом.

Вижте още: Зарадвайте цялото семейство с практичен подарък за дома

Свързано:

Идеи за хол Украсете подходящо за Коледа според интериорния стил на дома си!

Представяме на вашето внимание колаж от три снимки, на които се виждат фрагменти от дневни в модерен стил с традиционна коледна украса. Ще разгледаме първо голямата снимка отляво, където преобладават светлите бели и бежови тонове. На пода е постлано бяло килимче на очертани със светли сиви линии ромбове. Върху него е стъпила ниска дървена холна масичка на колелца. Вляво от нея виждаме мек бял диван, в който е поставена декоративна възглавничка с еленче и е преметнато червено-бяло коледно одеяло. Точно насреща погледът ни попада на кокетна бяла камина, в която гори огън. Над нея има дървена полица, украсена с шишарки и други декорации. Над тях на стената са поставени три бели звезди с по пет лъча. Вдясно от камината е разположена голяма коледна елха, а под нея са струпани опаковани подаръци. От лявата страна на камината виждаме бежова стена с два открити бели рафта с подредени по тях още декорации, сред които и три коледни чорапчета. На снимката горе вдясно също виждаме запалена камина и украсена коледна елха. Върху светъл под е постлан следно голям правоъгълен кафяв килим с червен кант, а на него е стъпила малка кръгла масичка. Вляво от последната се забелязва зелен мек диван. Стигаме до снимакат долу вдясно, където веднага правят впечатление две кожени кубични червени табуретки, поставени до средно голяма, сравнително ниска, правоъгълна холна масичка от тъмнокафяво дърво. Срещу табуретките виждаме кожен светлокафяв диван. В далечния ляв ъгъл е позиционирана коледна елха.