Събудете дремещия строител в детето си с дървен конструктор!

Последна редакция на 27/04/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 760 пъти

Източник

Децата обожават да играят с къщички, затова е винаги добра идея да им осигурите такива в детската стая. А още по-хубаво е да ги провокирате да си построят сами приказна къщурка, като им вземете дървен конструктор. Бъдете готови да намирате навсякъде из дома си всичките 135 части, от които е съставен. За сметка на това можете да бъдете спокойни, че елементите му са оцветени с напълно безвредни за детето бои на водна основа.

За още професионални идеи как да превърнете образователните игри в хармонична част от интериора, свържете се с препоръчани дизайнери, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка още сега и в кратки срокове ще получите оферти, които да сравните. Запознайте се с бизнес профилите на кандидатствалите изпълнители. Ако откриете сред тях подходящия за вас, наемете го, и след финализиране на проекта ви, споделете оценката си в платформата.

Свързано:

Идеи за къщи Превърнете детската стая в забавна образователна зона!

Спомняте ли си как, когато бяхте деца, обичахте да си правите къщички от всякакви подръчни материали? Столовете се преместваха един срещу друг и съвместно с преметнати отгоре им одеяла се превръщаха в тайно скривалище-палатка, където замисляхте игри и нови бели с приятелчетата си. Изобщо къщичките, под всякакви форми, са любими на хлапетата. Без значение дали ще си играят, скрити в тях или сами ще ги създават. За онези малки човечета, които обичат да предизвикват сръчността си и сами да изграждат, е изключително подходящо да вземете при следващ удобен повод един детски конкруктор. Има прекрасни дървени конструктори с цветни елементи, от които се раждат красиви къщички, като тези, показани на колажа от три снимки тук. Насочваме се първо към изображението отляво, където в главната роля е завършената къщичка от дървен конструктор. Тя е с дървена фасада, бели решетъчни прозорци с червени капаци и зелен покрив. На централния и балкон са излезли две човечета, а още две се "разхождат" пред къщата. Друг модел на дървена къщичка от конструктор откриваме горе вдясно. При нея пострoйката е по-ниска, има си и полянки, а компания и прави не кой да е, а самият Мики Маус. На финала поглеждаме долу вдясно, където забелязваме още една дървена къщичка със зелен покриви и червени врати, която е в процес на строеж, а зад нея се вижда кутията на конструктора, откъдето е извадена.