Елегантен и жизнерадостен интериор на красива къща в морски стил

Последна редакция на 29/03/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 2 342 пъти

Декорирайте дома си в морски стил и ще се наслаждавате на лятото целогодишно. Ще разгледаме една невероятна къща, която носи уюта и топлината на любимия сезон. Тя съчетава креативност и вдъхновение, които за момент ще ви пренесат на крайбрежието. Свежите тонове ще освежат еднообразието, а отделните детайли ще разчупят обстановката.

В случай че сте усетили топлия бриз и той ви стимулира да превърнете дома си в мечтана дестинация за малки и големи, може да се възползвате от помощта на професионалистите, регистрирани в MaistorPlus.

Свързано:

Идеи за къщи Елегантен и жизнерадостен интериор на красива къща в морски стил

Къщата е разположена сред високи дървета и растителност. Тя е сравнително голяма, а дворът ѝ обхваща тревни площи и басейн. Големината и се дължи на ширината, а не на височината на постройката. Основните цветове, в които е боядисана, са синьо и светло оранжево. Те придават усещане за спокойствие, екзотичност и настроение. Заедно те се допълват и си контрастират по един непринуден и елегантен начин. Морската свежест се усеща, благодарение на дървените колони, които се намират в дневната. На тавана между керемидите се откриват прозорци, гледащи към звездното небе. Шезлонгите са белег за летния сезон, а басейнът се издига величествено в двора на жилището. Благодарение на възможността за вдигане и смъкване на стените, пред погледа ни се откриват трапезарията и кухнята, както и зоната за релаксация. Двете помещения могат да бъдат пригодени за всеки сезон. Светлите тонове доминират. Около плувното място са поставени плочки, а стълбите, които видят към двора, носят очарование. Лампите са разположени из цялата къща.