Примитивна колибка или ултрамодерен дом?

Последна редакция на 19/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 2 041 пъти

Японската къщичка е истинско архитектурно бижу, което е представяно от своя създател като копие на дървените колиби, обитавани от далечните ни прародственици. Погледната и отвътре, и отвън, тя буди възхищение и желание да потропаш на вратата, за да се насладиш на гостоприемната атмосфера.

За да бъде и вашият дом желано кътче за посещения от приятели и непознати, направете освежаващ ремонт, като за целта се доверите на препоръчан професионалист. Такъв можете да откриете в MaistorPlus. Достатъчно е да опишете своя проект, без да е необходимо никакво заплащане, и ще получите оферти от доказали се майстори. В сайта ни са налични мнения от предишните им клиенти, така че ще ви бъде лесно да решите кого да изберете.

Свързано:

Идеи за къщи Японска горска къщичка, в която всеки е добре дошъл

Да си има къща в гората понякога си пожелава всеки човек, особено ако е в плен на забързано и стресово ежедневие. Там, в компанията на зелени дървета и най-добрият саундтрак, който природата е създала с помощна на птичките, можем да се отпуснем, да забавим темпото и най-после да чуем собствените си мисли. В резултат дори е твърде вероятно най-после да ни хрумне някоя гениална идея, с която да променим към по-добро света. Пример, ако не за гениална, то поне със сигурност за оригинална идея, виждаме на снимката, която разглеждаме сега. На нея е показана горска къща, която е построена в Япония. Стилът на къщата също е азиатски, като външните фасади са направени от диагонално разположени тънки дървени светли дъски. Реално погледнато, това всъщност са няколко къщички, които са свързани една с друга. Тук имаме възможност да се запознаем по-отблизо с тази, която е по-средата. Както се вижда, тя е с леко заострен нагоре покрив, а вътре в нея щедро влиза светлина. Причина за последното са двата сводести входа, с прозрачни стъклени врати, които са позиционирани един срещу друг. Вътре се вижда помещение с бял под и тъмно червен килим, върху който има кръгла тъмна дървена маса с дървени столове около нея. Вляво от средната къщичка можем да видим част от друга, където се показва част от застлано с бяло спално бельо легло, което ни подсказва, че тук е спалнята.