Г-образна кухня за истински кулинарни виртуози

Последна редакция на 28/04/2024 от Виктория Маринова

Г-образните кухненски модули са идеално решение за малките домакинства, които обединяват кухня и хол в едно общо помещение или пък просто разполагат с твърде малка стая за поместването на кухненски остров. Този тип кухни осигуряват необходимото удобство за бързо придвижване между зоните за миене, готвене и запасяване. Създаването на практичен работен триъгълник в помещението сега е по-лесно от всякога, като цените на тези кухни по поръчка варират значително според техните размери и избраните материали за изработка.

  • Кухни от ПДЧ с ширина до 120 см., височина около 70-77 см. и дълбочина на шкафовете между 46 и 58 см. струват между 1100 и 1500 лв.

  • По-големите кухненски модули от този вид се предлагат в разнообразие от размери в зависимост от формата и големината на помещението, като цените на тези кухни по поръчка могат да достигнат до 3000-3200 лв.

  • Г-образните кухни с предвиден бар плот могат да изискват инвестиция до 3500 лв.

  • Цените за ъглови кухни по поръчка от дърво също попадат в този ценови диапазон, като по-малките кухненски модули от този вид се явяват по-скъпи спрямо тези от ПДЧ. Голяма Г-образна кухня от дърво (с ширина около 340 или 285 см.) струва около 2600 лв.

Свързано:

Кухни по поръчка - цени