Издърпващи се чекмеджета

Последна редакция на 18/10/2024 от Ирена Петрова

Дори едно добре организирано чекмедже може да се превърне в домашен бар. За да предотвратите преобръщането на всичките ви бутилки, кутии и други предмети от килера в съответните им чекмеджета, снабдете се с органайзери за чекмеджета, които ще ви помогнат да ги държите на място. Можете да инсталирате гъвкави разделители, за да предпазят бутилките с алкохол от удряне една в друга, сепараторите наистина ще бъдат удобни за всичко в чекмеджетата на килера ви.

Можете дори да преобразите нощното си шкафче, като не забравяте все пак да го изнесете от спалнята - това не е най-доброто място за пиене, особено пък за канене на гости. Поставете бутилките и чашите в него, например в трапезарията или дори в коридора, където нощното шкафче-бар ще бъде удобно за вземане на алкохол от него. Това е чудесна алтернатива за всеки, който не иска да харчи пари за нова количка за бар и може да пренастрои съществуващ скрин или нощно шкафче.

Още една идея е да се отървете от сушилника за чинии над мивката и да поставите бутилки и висящи чаши, точно като в истински бар. Това ще ви позволи безпроблемно сервиране и бързо почистване.

Ако планирате ремонт на кухнята и не знаете откъде да започнете, не се притеснявайте да се свържете с някой от нашите професионалисти.

Свързано:

Интересни мини барове, направени вкъщи