Кокетна трапезария с бохо елементи

Последна редакция на 24/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 946 пъти

Най-важното правило, когато имате малка трапезария, е да се придържате към много чисти и семпли линии. Всеки допълнителен елемент може да ви попречи да имате стилен дизайн и красив интериор. И когато изпълните това условия идва ред и на малките акценти, които имат огромен ефект.

  • Вмъкването на бохо декорация е винаги много добър избор. Това може да стане с използването на няколко стръка сухи растения и огромна ваза. Хубавото е, че подобен тип аксесоари отиват на почти всеки интериорен стил.
  • В тази изключително малка стая имаме отлична симбиоза между кухня и трапезария.
  • Кухненските шкафове са разположение изцяло на стените. По средата обаче имаме маса със задоволителни размери и няколко стола.

Да имате трапезария не винаги означава, че трябва да разполагате с огромно жилище. За нея няма правило да бъде обособена в отделна стая. И ако сте от тези хора, които имат ограничен брой стаи, то наистина помислете как да разположите мястото за хранене така, че да бъде максимално удобно и стилно.

Идеята да комбинирате дневна с трапезария или кухня с трапезария не е никак за пренебрегване. И да, дори малките помещение имат своя чар, ако знаем как да им вдъхнем уникалност и хармония. В случай че имате нужда от професионално съдействие за вашия дом, винаги може да се консултирате с доказаните специалисти, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти – сравнете ги и направете най-правилния избор.

Свързано:

Големи идеи за малки трапезарии