Защо да изберете стил Баухаус за своята кухня?

Последна редакция на 04/05/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 582 пъти

Хората, които предпочитат изчистените и функционални пространства, може би ще харесат кухня в стил Баухаус.

  • Интериорната концепция, базирана на крайно семплата форма на мебелите, спокойните цветове и открито, осветено пространство, съчетана с постиженията на функционалния дизайн, днес наистина е за предпочитане.
  • Кухнята в стил Баухаус пленява със светли тонове, както и с максимално опростяване на мебелите и аксесоарите, базирани главно на изчистените геометрични форми, като например: кръг; квадрат; конус.
  • Налице е повтаряемост на елементите и придържане към основната цветова палитра.
  • Този дизайн дава възможност за използване на много стъклени, хромирани и стоманени облицовки, както и прости естествени материали, например дървени подове.

Въз основа на класическите цветови комбинации, всеки интериор в стил Баухаус е прост и универсален. С една дума, е идеален за хора, които ценят минимализма и практичността. Ако имате идея да оформите своята кухня в този стил, но не сте сигурни дали бихте могли да се справите сами, заложете на сигурното, като се консултирате с професионалистите в интериорния дизайн, регистрирани в сайта MaistorPlus. Направете безплатна заявка за проект. В отговор ще получите изготвени оферти за вас и ще изберете тази, който ви допадне най-много.

Свързано:

Кухни в стил Баухаус - гарантирано практични и стилни