Контролирано качество на въздуха в помещенията

Последна редакция на 19/09/2024 от Anna Stankova

Мощните възможности за пречистване на въздуха на Perfera осигуряват по-чист въздух. Вградената технология Flash Streamer на Daikin, обезмирисяващият филтър от титаниев апатит и сребърният филтър за алергени премахват праха, алергените и миризмите. Нова функция на Perfera „Всички сезони“ е миещият се статичен филтър, обработен с активна дълготрайна субстанция за улавяне, намаляване и отстраняване на бактерии и вируси.

Както и предшественика си, новият климатик Perfera разполага със:

  • Двузонов сензор за откриване на движение: Въздушният поток се насочва към зона, в която няма хора в момента. Ако не се регистрира наличие на хора, агрегатът автоматично ще превключи към режим за спестяване на енергия.
  • Бързо загряване: Функцията за  бързо загряване на Perfera позволява достигане на желаната температура с 14% по-бързо от конвенционалните системи.
  • Интуитивно онлайн и гласово управление: Климатикът може да се управлява дистанционно чрез приложението Daikin Onecta, Google Assistant или Amazon Alexa. Приложението Daikin Onecta също така предоставя лесни за използване графики и бърз преглед на миналото потребление на енергия.

В допълнение, новото вътрешно тяло е с обновен дискретен дизайн, който се вписва във всеки дом благодарение на модерната европейска естетика. Това прави новият Daikin Perfera нещо повече от енергийно ефективен климатик – той е отражение на съвременния начин на живот.

 

1) Ограничено до конкретни сплит и специфични мулти комбинации с 3MXM52A9

Свързано:

Daikin представи обновена версия на флагмана си при климатиците - Perfera