По-добър комфорт от всякога

Последна редакция на 21/09/2024 от Anna Stankova

Новата двойна клапа на климатика позволява въвеждането на функцията Comfort Plus - прецизно регулиран ъгъл, който стеснява пътя на въздушния поток, като увеличава скоростта на въздуха. Това изтласква въздуха нагоре при охлаждане, като пренасочва студения поток далеч от присъстващите в помещението, за да премахне неприятните течения и да осигури равномерно покритие на ъглите през зимата и лятото.

Оптимизираните по този начин въздушни потоци осигуряват комфорт през цялата година, както в режим на охлаждане, така и в режим на отопление.

Може да се избере опция за 3D въздушен поток, която съчетава вертикално и хоризонтално автоматично завъртане за големи помещения.

Гарантирано ниски нива на шум


Подобреният вентилатор на вътрешното тяло оптимизира въздушния поток и осигурява висока енергийна ефективност при практически недоловими нива на шум (19 dBA). В комбинация с външното тяло с ниско ниво на шум, Perfera осигурява абсолютно спокойствие и тишина за обитателите и съседите, което го прави идеалното решение за градска среда.

Свързано:

Daikin представи обновена версия на флагмана си при климатиците - Perfera