Акцент – червен кухненски остров

Последна редакция на 26/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 934 пъти

Само с наличието на една акцентна точка, може да промените цялата атмосфера в помещението. Не е необходимо да залагате на червени шкафове, стени и подове. Достатъчно добра алтернатива е наличието на кухненски остров.

  • Комбинацията от тъмносиво, мрамор и червено създава много луксозен интериор.
  • Стандартната сива гама е останала изцяло на заден план. Основният акцент е в червения кухненски остров, който изпълнява роля и на трапезна маса.
  • Черните бар столове създават контраст с червеното, като едновременно с това се комбинират идеално в кухненските шкафове в тъмната гама.

Да излезете от стереотипа и типичните желания за дизайн в кухнята, не е никак сложно. Въпрос на избор е да предприемете действия, които да превърнат дома ви в уникално място, с индивидуален почерк. Червеният цвят със сигурност ще ви помогне да направите това. Сигурни сме, че не малко са любителите на този нюанс и това не е случайно.

Ако и вие сте от тях и е дошло време на промените дома си, по всяко време може да се свържете с доказаните специалисти, регистрирани при нас. Те ще ви помогнат да сбъднете идеите и желанията си. Още сега имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете тази, която най-много ви допада. Решението е изцяло във ваши ръце!

Свързано:

Идеи за кухня 5 страхотни кухни в червено