Кухня в тюркоаз - стил, елегантност и светлина

Последна редакция на 25/04/2024 от Атанас Янев
Източник | Видяно 3 174 пъти

Сред по-нетипичните избори за цветове, които имат способността да придадат неподражаем стил на помещението в тюркоазаният. Освен чудесен дизайн, с негова помощ ще имате и допълнителна светлина в стаята. Особено ако заложите на гланцови шкафове. 

  • В допълнение тюркоазените уреди създават усещането за веселие и жизненост. Имайте предвид обаче, че ако заложите на тях, ще ви бъде няколко идеи по-трудно да ги намерите. От друга страна цените им са малко по-високи, което ще се отрази на бюджета ви.
  • Всеки аксесоар в подобна кухня трябва да бъде много добре обмислен. Най-важно е да се комбинират цветово нещата, така че да бъдат в хармония. Хубавата новина е, че с тюркоазаеното много добре се съчетава почти всеки друг цвят - от светли нюанси на бежово до червено и жълто.

Представихме на вашето внимание само част от цветните и свежи решения, които ще ви помогнат да превърнете кухнята си в специално помещение с много светлина. Ако е дошло време да реновирате кухнята или ви предстои ремонт, винаги може да се консултирате със специалистите, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. Вие имате възможността за избор на конкретни изпълнители и сравняване на различни оферти, при това – напълно безплатно. Освен това, разполагате с опцията да разглеждате на бизнес страниците на изпълнителите, където можете да намерите техни препоръки, снимков материал, информация за услугите, които предлагат, както и възможността да оставите обратна връзка, след приключване на дейността, което стимулира по-качественото изпълнение на проекта.

Свързано:

Идеи за кухня 4 практични, свежи и цветни решения за повече светлина в кухнята