Кухнята в малките жилища

Последна редакция на 24/04/2024 от Спасиана
Източник | Видяно 3 123 пъти

Спор няма, че най-тясното помещение в малък апартамент е кухнята. Често, за да се спечели пространство, кухненският плот играе ролята и на маса за хранене. Едновременно с това и служи като шкаф, в който да се побират съдове за готвене и домакински електроуреди. 

  • За да се избегне задръстването на малката кухня с мебели, се препоръчват по-малки столове, обикновено от тръбни конструкции.
  • Най-важното правило е да залагате на кухненски уреди и мебели, които наистина са ви нужни. По този начин ще си спестите дилемата къде да приберете новия сервиз, от който дори нямате нужда, но все пак сте купили.

Малките жилища са наистина голямо предизвикателство. Именно заради това винаги трябва предварително да имате план, по който да действате. Не се изкушавайте да сложите допълнителни мебели, които ще затворят още повече пространството. Все пак за вас всеки сантиметър е важен. И все пак ако не можете сами да се справите с тази тежка мисия, винаги може да се консултирате с доказаните специалисти, регистрирани при нас. Направете напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас. 

Свързано:

Идеи за кухня Големите малки пространства