Обърнете специално внимание на кухнята

Последна редакция на 26/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 739 пъти

Кухнята обичайно е помещението, което се ползва най-много и това е предпоставка лесно се препълва с ненужни вещи. Доверете се на така модерния напоследък минимализъм и оптимизирайте пространството си. Отървете се от всичко неизползваемо, което заема място.

  • Започнете със старите електроуреди, които отдавна са извън употреба. Старата кафемашина, сокоизстисквачка, преса за сандвичи и всичко, което повече от една година не сте се сещали да включите.
  • Изхвърлете всички тенджери, тави и тигани, които отлежават забравени в шкафовете ви. Подредете подправките, отървете се от нащърбените и пукнати чаши за кафе и съберете всички готварски книги и списания, които сте събирали, но вече никога няма да отворите.

Ако след всичко това още не сте доволни от резултата и се нуждаете от опитни специалисти, които да ви помогнат да имате максимално оптимизиран интериор, ще ги откриете в платформата на MaistorPlus. Направете безплатна заявка още сега и до 24 часа ще имате в отговор оферти, след които да се спрете на най-добрата за вас. Осигурете си максимално информиран избор, като разгледате бизнес профилите и репутациите на кандидатствалите изпълнители, преди да решите желаете ли да поканите някого на оглед и да го наемете. След финализиране на проекта ви, оставете своя отзив в сайта. 

Свързано:

Идеи за кухня Освободете се от ненужните вещи, които заемат пространство!

Разполагате със съвсем малко помещение за кухня? Няма проблем - ние имаме безкрайно много предложения как да я направите функционална, красива и много стилна. Като за начало - направете основно почистване, изхвърлете всичко излишно и се отървете от мебелите, които не ползвате. След това потърсете идеи и я разделете на малки кътове, които да оформите, за да оползотворите максимално пространството. Ние сме ви подготвили пример за точно такава съвсем малка кухня, която е превърната в уютно място за готвене и събиране на семейството. Малкото шкафове са компенсирани с много отворени рафтове и релси, на които удобно можете да подредите всякаква посуда. Красивите дървени плотове оформят място за работа, а благодарение на допълнителните столове, кухненският остров може да бъде ползван и като място за хранене. Кухнята е много модерна, с елементи от индустриалния стил - ковано желязо. голи тухли и масивно дърво. Мястото за съхранение е увеличено с елегантна подвижна масичка с рафтове, на която са подредени готварски книги и различни декорации. Цялостният резултат е една много практична, красива и стилна кухня, в която всеки би бил щастлив да прекарва част от деня си.