Обърнете специално внимание на кухнята

Кухня Съветник за дома Източник

Кухнята обичайно е помещението, което се ползва най-много и това е предпоставка лесно се препълва с ненужни вещи. Доверете се на така модерния напоследък минимализъм и оптимизирайте пространството си. Отървете се от всичко неизползваемо, което заема място.

  • Започнете със старите електроуреди, които отдавна са извън употреба. Старата кафемашина, сокоизстисквачка, преса за сандвичи и всичко, което повече от една година не сте се сещали да включите.
  • Изхвърлете всички тенджери, тави и тигани, които отлежават забравени в шкафовете ви. Подредете подправките, отървете се от нащърбените и пукнати чаши за кафе и съберете всички готварски книги и списания, които сте събирали, но вече никога няма да отворите.

Ако след всичко това още не сте доволни от резултата и се нуждаете от опитни специалисти, които да ви помогнат да имате максимално оптимизиран интериор, ще ги откриете в платформата на MaistorPlus. Направете безплатна заявка още сега и до 24 часа ще имате в отговор оферти, след които да се спрете на най-добрата за вас. Осигурете си максимално информиран избор, като разгледате бизнес профилите и репутациите на кандидатствалите изпълнители, преди да решите желаете ли да поканите някого на оглед и да го наемете. След финализиране на проекта ви, оставете своя отзив в сайта. 

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички