Внесете винтидж усещане в кухнята чрез ярки детайли

Последна редакция на 26/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 2 235 пъти

Макар и модерните жилища да залагат на минималистичните нотки, семплия интериор и изчистения дизайн, винтидж визията никога не излиза от мода. Едва ли има други по-подходящи елементи от задължително килимче или черга за уют в интериора на кухнята. Отвореното пространството трябва да се запази като такова чрез използването на най-необходимите елементи и като се избягва ефектът на претрупаност. Цветът играе ключова роля при освежаването на визията. Специалистите залагат на красивото съчетание между розово и зелено. Дизайнерите с намигване споделят за умереното използване на всички тези съвети, тъй като модерната кухня преди всичко трябва да бъде удобна. Съвсем в реда на нещата е понякога да се отклоните от избрания стил и да добавите някои любими елементи, за да не превърнете съвременния дом в отживелица.

Кой е любимият ви стил и как бихте го интегрирали в интериора на вашата кухня? Споделете с нас вашите любими идеи, а за качественото им изпълнение се доверете на доказаните изпълнители, регистрирани в MaistorPlus. Пуснете напълно безплатно вашата заявка и получете различни оферти в рамките на 24 ч. Сравнете ги, разгледайте профилите на кандидатствалите изпълнители и изберете най-подходящия за вас.

Свързано:

Идеи за кухня 5 начина за създаване на приветлива и удобна кухня

Красивата кухня е лесно постижимо начинание, което изисква внимание към детайла. Всичко трябва да има свое място и значение, за да може общата визия да впечатлява. Първата кухня е топла и приветлива. Заложено е меките тонове, което в представената комбинация създават уютна кухня. Прасковеното властва на стените, семплото бяло обхваща тавана, а зелените тонове са отредени на шкафовете. Подредбата върху отдолу на горе и от тъмно към светло. Масата има кръгла форма, а столовете са черни и с интересен дизайн. Мястото за хранене е отделено от готварския плот. Прозорците са големи и традиционни, като позволяват на естествената светлина да навлиза безпроблемно в стаята. Подът е дървен, а осветителните тела са разположени навсякъде. От втората кухня лъха класическа елегантност. Това е постигнато чрез използването на бялото в различните мебели и декорации. Всичко се слива едно в друго. Плотът е от мозайка, а шкафовете са дървени. Впечатление правят лампите, висящи в центъра. Те са в шарени и ярки, а формата е очарователна. Третото винтидж помещение е малко и прекрасно. Масичката е разположена до големия прозорец. Щората е колоритна, а розовото по стените е нестандартен избор за цвят в кухнята, но това не означава, че е не изглежда добре.