Не избирайте евтина боя

Последна редакция на 18/05/2024 от Дора Пенкова
Източник | Видяно 1 764 пъти

Площта, която ще ви се наложи да покриете с боя, едва ли е толкова голяма, че да са ви нужни много литри от нея. Затова по-добре заложете на по-скъпата, но доказано качествена боя, която ще покрива по-добре и ще ви позволи да изберете цвета от много богата палитра. Така бюджетът ви няма да бъде сериозно нарушен, а и в случай че сте решили да изпълните проекта сами, ще спестите от средствата, които иначе бихте вложили в професионалист, който да свърши всичко вместо вас.

Ако смятате, че подобен проект не е по силите ви, но искате да освежите вашата кухня, то специалисти за ремонт на кухня са насреща, за да ви помогнат да осъществите всяка идея.

Свързано:

Идеи за кухня 5 грешки, които да избегнем при боядисването на кухненските шкафчета

Тук виждаме как умелият подбор на цветове може да направи кухненското пространство свежо и ведро и същевременно много стилно. В случая работата с цветовете е много смела и крайният резултат е повече от успешен. За кухненската зона е и в частност за шкафчетата е избран много мек, но същевременно наситен нюанс на синьото със зеленикав привкус. Килимчето на пода е в същия цвят и седи чудесно върху пода от естествено дърво. Кухненският прозорец, намиращ се над мивката е "обграден" от шкафчета, позиционирани във високата част на стената, а стъклените вратички, които ги затварят, правят конструкцията по-лека за окото. Хубавото на тези шкафчета е, че те са окачени на стената, без да стигат до плота и да отнемат от работната площ. Зоната на кухнята е разделена от тази на трапезарията с бар-плот, който е продължение на кухнята и завършва с декоративна тухлена стена. Видно е, че цветът на стените в трапезарията е лилав и въпреки, че за любителите на по-изчистените откъм цветове пространства, цялата комбинация тук би се сторила твърде шарена, то всичко в помещението е много приятно за окото и не дразни с натрапчивост.