Без ненужни аксесоари

Последна редакция на 29/03/2024 от Йордан Колев
Източник | Видяно 910 пъти

Ако единствената функция, която изпълнява даден предмет в интериора на малката кухня е красив външен вид, то това е излишен предмет. Стилният дизайн се постига с грамотно планиране, подбор на материалите, мебелите и техниката. Добър индикатор за излишен предмет е постоянното му преместване на различни места без да се използва. 

  • Спомнете си снимките на реални кухни, които са ви харесали. Имаше ли в тях аксесоари? Във всеки случай, маломерните кухни задължават за пълен отказ от излишните им използване.
  • Когато си представяте дизайна на бъдещата кухня, винаги мислете как реално я използвате с всичката техника, съдове, кърпи и т.н.

Малката кухня безспорно има своите предимства: уютна е и не търсите кое къде е, защото всичко ви е под ръка. За да я направите още по-удобна, използвайте фантазията си или се доверете на доказаните специалисти на MaistorPlus, с помощта на които ще използвате компактно всеки сантиметър от своята кухня. Заявете проект, напълно безплатно, и до 24 часа ще получите оферти, измежду които да изберете най-удачната за вас. 

Свързано:

Идеи за кухня Дизайн на малка кухня: превръщаме недостатъците в достойнство