Кухня в шаби шик стил

Последна редакция на 28/03/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 191 пъти

Шаби шик стилът е невероятна симбиоза между нежност, стил, пищност, комфорт, между минало и настояще. Смята се, че създателят на стила е Рейчъл Ашуел, като в началото всичко е започнало на шега. Рейчъл имала силно желание да превърне дома си в функционално място, без да се превръща в роб на четири стени. Започнала да обикаля пазари за мебели втора употреба, да прави нови калъфи за възглавници от стари платове, да трансформира  всичко старо в ново съвършенство. И така няколко години по-късно, тя отваря първия си шаби шик бутик.

При този стил характерни са състарените мебели, използване на антики или стари предмети. Това обаче в никакъв случай не означава, че шаби шикът ще превърне дома ви старовремска емблема. Напротив! При него има една перфектна смесица между съвременни дизайнерски решения, с полъх от миналото. Живот в приказно пространство, което носи величието на миналото в красотата на съвремието. Сигурни сме, че ще се влюбите в него!

Шаби шик кухня е мисия, която ще превърне пространството за готвене в любимо кътче от дома. Женственият полъх на стила, в комбинация в елегантността му, напълно заслужават да бъдат част от жилището ви. Разберете как да превърнете кухнята си в истинско шаби шик съвършенство. Ако имате нужда от помощ или съдействие, специалистите по ремонт на кухня, регистрирани в MaistorPlus, са готови да ви подадат ръка и да ви помогнат в реализирането на вашите желания.

Свързано:

Идеи за кухня Очарователна кухня в шаби шик стил: Как да я постигнете