Домът на екстроверта

Последна редакция на 30/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 863 пъти

Екстровертите от своя стана са своеобразен вид бохеми. Те обичат да са навън, но харесват и дома си – той е място за събирания и разговори с приятели.

  • В жилището на екстроверта обикновено можете да намерите най-разнообразни предмети и мебели.
  • Те не държат толкова на интериора, колкото на това да има достатъчно пространство за събирания – голям удобен диван, хубава маса и удобен килим.
  • Ако домът им е подреден е по-скоро, защото не са се прибирали, по-често в него цари артистичен безпорядък.
  • Дизайнът е по-скоро комбинация от всичките им интереси и вкусове, цветовете са ярки, а най-важното в интериора е да може да бъде променян.
  • За тях многофункционалните мебели са великолепно решение, когато трябва да приютят приятел за през нощта или просто са решили днес да поканят няколко човека на гости. 

Без значение какъв е характерът ви – прекрасно е да имате къде да се приберете. Място, което чувствате не просто като жилище, а като дом. Ние, с помощта на хилядите майстори, регистрирани на платформата, както и многото великолепни идеи от форума Направи си сам, можем да ви помогнем да създадете дома на мечите ви. Още сега можете да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти - сравнете ги, вижте и мненията на предишни клиенти и направете правилен избор.

Свързано:

Идеи за кухня По какво домът на интровертите се различава от този на екстровертите?

Домът е мястото, където се прибирате с удоволствие и се радвате на личното си пространство. От своя страна кухнята е мястото, където всички се събират. Без значение дали става дума за семейството ви или за приятели, които сте поканили на гости - в крайна сметка, в даден момент всички се озовават в кухнята. Затова тя трябва да е красива, функционална и да ви е приятно да прекарвате време в нея. Затова сега ви предлагаме този невероятен дизайн на кухня в не големи размери, в който просото се влюбихме. В помещение със скосени тавани е създадена истинска идилия от стил и цветове. Стената е тухлена, но боядисана в бяло, всички мебели са от естествени материали, избрани са красиви топли цветове и ярки акценти, които да служат за декорация. Посредата е направен чудесен кухненски остров, който освен за работа може да се ползва и като маса, тъй като на него са монтирани малки столове на механизъм, които могат да бъдат прибрани, за да се спести място. На отворени рафтове са подредени всички чинии, чаши и други вещи, а уредите са вградени за максимално удобство. Кухнята е едновременно в модерния индустриален стил, но много уютна, свежа и красива.