Домът на интроверта

Последна редакция на 29/03/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 867 пъти

Всеки човек е различен и съответно организира пространството около себе и дома по различен начин.

  • Интровертните личности отделят много повече време и усилия в грижа за дома, тъй като за тях той е мястото, където се чувстват сигурно и комфортно, могат да се отпуснат и да релаксират.
  • Ще познаете дома на интроверт по прецизно подбраната мебелировка – всичко е хармонично подредено и съчетано, цветовете са подбрани с вкус, меки и приветливи.
  • Мебелите са ориентирани към почивка и релакс - удобни и меки кресла, в които човек може да чете и да си почива, декоративни възглавници, хубаво осветление и вещи, ориентирани към хобитата на човека – книги, колекции, готвене или видео игри.
  • Кухнята на интроверта е подредена и чиста, но личи, че в нея се готви, изцяло оборудвана и снабдена с всичко нужно за приготвянето на любимите ястия. 

Вижте още: Създайте перфектната винтидж кухня

Свързано:

Идеи за кухня По какво домът на интровертите се различава от този на екстровертите?

Не само дневната и общите помещения отразяват характера на собственика на жилището. Понякога и по кухняата можете да съдите за неговите качества и нужди. Не всеки обича да готви или да прекарва време у дома, но хубавата кухня е сигурен признак, че човекът обръща внимание на това как изглежда жилището му и държи на дома и семейните ценности. Преставаме ви тази много красива и стилна кухня, подредения и изключително функционална. Този дизайн е подходящ както за малки, така и за по-големи помещения, тъй като е много класически, а белият цвят отваря пространството и придава свеж вид на дизайна. В този варинат в бяло са подбрани шкафовете - много на брой, с елегантни семпли дръжки, те заемат всяко свободно пространство така че да осигурят максимално много място за съхранение. Плотовете са от красив бледо сив мрамор, а стените са боядисани в светло пастелно зелено - прекрасна основа, придаваща стил и интересен вид на кухнята. Към този интериор е прибавена и красива маса от светло дърво в комбинация със столове. По този начин островът посредата на кухнята е оставен само за работа, което е много удобно и практично решение, когато разполагате с достатъчно място.