Фолиото прави мебелите нови

Последна редакция на 28/04/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 2 070 пъти

Мнозина погрешно подценяват силата, която се крие в залепящото се фолио. То би могло да придаде изцяло нова визия на всяко едно помещение в дома ви. Дори и на банята, тъй като съществуват отразяващи варианти, които придават необходимия ефект. Имитацията на дърво е идеална за врати, холни или кухненски мебели. За по-смелите и желаещите промяна съществуват всевъзможни цветове и шарки. С такова фолио бихте могли да облепите дори и прозорци и да получите ефект на витраж. А защо не и да си създадете прозорец с изглед към морето на старата избледняла стена?

Идеите за разнообразяване и освежаване на интериора са безкрайни. Ако желаете да се допитате до професионалист, то не се колебайте. Ще ви отнеме секунди да заявите проекта си.

Свързано:

Идеи за кухня Как да върнем живота на дома си без ремонт?

Възможностите на цветното фолио са най-различни. С него сте в състояние да си направите собственоръчно перфектна имитация на витраж по прозорците. А защо не и на витрината на секцията в хола? Може да получите резултат от облепяне с отразяващо фолио на шкафовете в банята. Имате и варианти за придаване на повече пъстрота в детската стая или в кухнята. С фолиото лесно създавате дъга. Внасяте светлина в детската. Разнообразявате всяко помещение. Осигурете си врата, която имитира метал, а всъщност е дървена. Добра заблуда за крадците. Идейно е прилагането и на обратния вариант. Скрин в спалнята, който също е освежен с помощта на залепващото се фолио. Осъществяването на всички тези идеи е сходно с детска игра, а резултатът ще ви радва за дълго време. Фолиото е издържливо и ако е добре залепено, няма от какво да се притеснявате. Няма да сгрешите и ако включите децата в облепянето. Чудесно занимание за уикенда, което ще спомогне за развитието на креативността им, както и на тяхната сръчност. А и на вашата собствена.