Избор на конкретен стил е подходящо решение

Последна редакция на 17/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 893 пъти

Ако си мечтаете за дом изцяло в един стил - то тази задача е лесно изпълнима. В стаята на малките подходете с внимание към детайла, като изберете изчистени цветове и характерни за избрания дизайн елементи. В случая стилът е средиземноморски, а детайлите са вложени в раираните със синьо завеси, мокет и възглавнички в сходни на тях цветове. Закачливата нотка тук е внесена с присъствието на зелени елементи и малки плющени играчки, подредени върху леглата. А те този път са две отделни, вместо двуетажно такова, за още по-лесна модификация с израстването на малките. 

Не се колебайте да потърсите помощ от професионални дизайнери за изпълнението на всеки проект в дома. Заявете проект, напълно безплатно, за детска стая с две легла и разгледайте получените оферти, сравнете ги и изберете най-добрата сред тях! 

Свързано:

Идеи за детска Детска стая с две легла - как да я направим подходяща за всички възрасти?

Средиземноморски стил в детската? Защо не! Вземете пример от тази великолепна, семпло обзаведена двойна детска стая, в която ловко са съчетани детайли, донасящи със себе си прекрасен полъх от Средиземноморието. Подът е облечен в тъмно син мокет, с което осигурява мекота и комфорт, както и доза уют за обитателите в стаята. Пердето продължава сините нюанси, подформата на райета, през които слънчевите лъчи дискретно могат да проникват, дори да са напълно спуснати. Леглата са наметнати с изчистени бели завивки и възглавнички в гама бяло, зелено. Зелено виждаме и върху общото нощно шкафче между двете легла, където грациозно се подвизава нощна лампа с фини форми и бял абажур, в компанията на малък ретро часовник и декоративно парче скала. На преден план, почти извън снимката, виждаме и ракла за съхранение на дрехи и одеяла, върху която е поставена купа в познатият зелен цвят, пълна с ежедневни принадлежности. Единственото, по което се разпознава, че стаята наистина е предназначена за ползване от деца са двете плюшени играчки, комфортно настанени върху всяко от леглата.