Върнете Коледа с магия

Последна редакция на 06/05/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 887 пъти

Обичате всичко свързано с Коледа - аромата на борови клонки, на канела и джинджифил, на уют и спокойствие? Колко жалко, че този магически празник е само три дни от годината. Но чрез вълшебството на отварите бихте могли да се връщате към същото чувство на хармония и пълен релакс, когато си пожелаете. Необходими са ви червени боровинки, портокали, канела, ванилия, индийско орехче и розмарин. Смесвате всичко в най-обикновена тенджера, като прибавяте и вода. Слагате съда на котлона и оставяте сместа да кипне. След това можете да я оставите вътре или за по-голяма естетика да я изсипете в прозрачна купа, за да виждате пъстрите цветове на съставките. И успокояващият коледен аромат мигновено ще стопли сърцето ви.

А ако това не ви стига, за да придадете уют на дома си и мечтаете да го предекорирате с вълшебна пръчица, интериорните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus биха могли да се погрижат за всичко останало. След това ще ви е трудно да повярвате, че не са използвали магия. Необходимо е само да заявите проекта си и да изберете най-добрата оферта.

Свързано:

Накарайте дома си да ухае на вълшебство

На колажа виждате колко пъстра и свежа може да бъде коледната ви отвара. А със сигурност ще бъде и вкусна, така че не се притеснявайте да отпиете и няколко глътки хармония. Ако поставите готовата смес в красива стъклена купа, която сложите на кухненската или холната маса, ще се сдобиете и с пъстър и оригинален декоративен елемент. На колажа виждате процеса по приготвянето на магическата отвара. Вляво е показана "първата" стъпка - събирането на всички необходими съставки - червени боровинки, портокали, канела, ванилия, индийско орехче и розмарин, и поставянето им на кухненския плот или в случая - маса. След това, както виждате на другите две изображения, ги смесвате в тенджера, прибавяте вода и ги слагате да заврят на котлона.