Тиган с пет отделения за готвене

Последна редакция на 26/04/2024 от Екатерина Димитрова
Източник | Видяно 1 304 пъти

Сгответе цялото меню едновременно в един тиган. Тази иновация в кухнята има пет отделения за различните продукти, с които ще сте на една крачка от най-бързата английска закуска. Можете да изпържите бекон, да готвите яйца и дори да изпечете някоя пухкава палачинка едновременно, без да смесвате вкусовете. Но не само за закуската, тиганът е идеален за приготвяне на съвсем разнообразни ястия, така можете да угодите на всички в домакинството, без да се налага да седите часове пред печката, а след това да миете използваните тави и тенджери. Тиганът е достатъчно голям, за да се побере всичко, а изисква само един котлон от вашата печка. Металната повърхност осигурява равномерно разпространение на топлината и е снабдена с безопасно за храната, незалепващо покритие. Този тиган спокойно можете да сложите  във фурната, както и в съдомиялната машина, така че почистването е почти толкова лесно, колкото и готвенето с него. Остава ви само да осигурите виното за вечеря.

Преди да стигнете до детайлите, е нужно да имате красива и функционална кухня. С MaistorPlus можете да разчитате на всякакъв вид професионална помощ за дома и интериора: майстори и строителни фирми за ремонт на кухня, архитекти и дизайнериелектротехници и водопроводчици и много други. Избирате измежду 4 000 регистрирани изпълнители от цялата страна. Получавате конкурентни оферти до 24 часа, без да губите време и пари в проучвания. Разглеждате оценки от предишни клиенти, сравнявате и избирате най-подходящия изпълнител. Напълно безплатно и без обвързване. Заявете ремонта си сега!

Свързано:

5 полезни аксесоара за всяка кухня

Голям тиган за едновременно приготвяне на различни храни с черно, незалепващо покритие. Тиганът е поставен върху един газов котлон, в него се готвят едновременно яйце, палачинка, наденички, бекон, картофи, царевица. На плота до тигана е подготвена останалата част от закуската – кроасани, купа с ягоди, портокалов сок и мляко. Сготвянето на бърз обяд е също толкова лесно. В тигана можете да поставите риба, ризото, зелен фасул, както добре е показано на изображението. Или дори питателна вечеря в която наведнъж ще приготвим, скара, пържен лук, гъби, и ще си препечем хлебчета. Вечерята е комбинирана с бира за двама, пържени картофки и прясна салата. Тиганът има 5 отделения – две за яйца или други разливни продукти, снабдени с кръгли ограничители против разтичане, Едно по-голямо отделение за грил, подходящо за скара и меса, и две с гладка повърхност за други храни.