Недостатъци

Последна редакция на 06/05/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 2 066 пъти

Както всяка технология, и тази има своите недостатъци, над които трябва да помислим преди да се решим на покупка. Качествените индукционни котлони са относително скъпи и не са по джоба на всеки.

Друг важен момент е, че след като закупите индукционен котлон, трябва да се снабдите и с подходящата посуда за готвене, тъй като технологията изисква контакт със специална повърхност. Комплектите за готвене върху индукционни котлони са по-скъпи от обикновените тенджери и тигани.

Тази технология не е подходяща за домакинства, където често се подава ток с колебания в напрежението. Това може да доведе до смущения в готвенето и дори да повреди вашия котлон.

Вероятно сте се убедили, че индукционните котлони имат своите сериозни предимства, но и някои недостатъци. Ако все пак сме ви дали повод за размисъл и вече сте решили да си купите такъв, може да изберете своя модел и да потърсите специалист за електро услуги, който да монтира новата ви придобивка. Оставете тук своята заявка, за да можете да получите офертите на професионалистите и да сравните техните профили и информация.

Свързано:

Защо да изберем индукционен котлон - предимства и недостатъци