Създайте уют

Последна редакция на 09/05/2024 от Ирена Петрова

Всеки оазис в задния двор се нуждае от огнище, където да се събирате с приятелите и семейството. Въпреки че има много свободностоящи огнища, които можете да си купите, можете също така да си построите собственоръчно огнище с помощта на павета или дори събрани от вас камъни край реката например.

Нищо не създава по-добър уют от трептящата мека светлина на лампичките. За щастие те се предлагат във всякакви форми и размери на различни цени. Нямате къде да ги закрепите в двора си? Използвайте следния трик: поставете стълб в декоративна саксия или кофа с помощта на бетон. След това можете да премествате осветлението си според нуждите!

Още един сигурен начин да си създадете уют е люлеенето в хамак, докато гледате небето. Стига да имате две дървета (или стълбове) в двора си, можете лесно да си направите хамак. Те са не само удобни за излежаване, но много хамаци добавят и декоративен елемент към двора ви.

Ако пък искате да инталирате специално създадени по ваш вкус мебели в двора си, не се колебайте да се свържете с някой от нашите специалисти, които ще ви направят мебели по поръчка.

Свързано:

Превърнете задния двор в любимо място на всички