Декорирайте по свой вкус

Последна редакция на 09/05/2024 от Ирена Петрова

Ако на външната ви дневна зона липсва нещо, но не можете да разберете какво е то, разнообразете пространството с килим на открито. Можете да намерите издръжливи килими, устойчиви на атмосферни влияния, в широк спектър от стилове и те ще ви помогнат да създадете интериор в екстериора и да го направите цялостен и приветлив.

Можете да превърнете своята веранда или вътрешен двор в спокоен оазис с простото добавяне на завеси. Те са не само изключително стилни и уютни, но и осигуряват сянка в горещите летни дни, като ви помагат да се охладите, докато си почивате навън.

Кой не би искал да има външна кухня, в която да готви на открито? Дори и да нямате средства за вградена кухня във вътрешния двор, можете да се наслаждавате на готвенето на открито, ако проявите творчество. Започнете с един от най-добрите грилове за открито (бонус точки, ако има странична горелка за още по-голяма мощност на готвене), след което го съчетайте с място за подготовка, независимо дали е свободна маса или малък шкаф за съхранение на открито.

Ако приятелите и семейството ви обичат приятелското съревнование, превърнете един ъгъл от двора си в зона за игри. Можете да поставите класически игри на открито или да експериментирате с нещо ново. Всякакви спортове, които не изискват голямо пространство, а също и настолни игри, са отличен вариант.

Свързано:

Превърнете задния двор в любимо място на всички