Система за фасади, огради, съчици и други вертикални повърхности

Последна редакция на 06/05/2024 от Anna Stankova

Импрегнирането с водоразредимия Tikkurila Valtti Plus Color  ще бъде идеално за защита и декорация на дървени фасади, което ефективно удължава живота на естествените повърхности.

Tikkurila Valtti Plus Color прониква дълбоко в дървото, като внимателно го предпазва от влага и UV лъчи. Има естествен, матов ефект и видимо ясно подчертава дървесната структура. Импрегнантът се предлага в широка гама полупрозрачни цветове в тонираща система Tikkurila.

Някои от съставките в рецептата за Tikkurila Valtti Plus Color са заменени със съставки от растителен произход, благодарение на което формулата за импрегниране е още по-щадяща здравето и околната среда. Може да се използва върху сурови и необработени повърхности или предварително импрегнирано дърво.

За любителите на традиционните продукти на база разтворители, със същата ефикасност и устойчивост на атмосферни влияния, може да се използва импрегнант Valtti Color.

Valtti Color е импрегниращ байц за дърво на маслена основа, съдържащ разтворител, който се абсорбира в дървото и образува матов полупрозрачен филм. Предпазва дървото от атмосферни влияния, като забавя въздействието на влагата и слънчевата светлина.

Стени: Tikkurila Valtti Plus Color, цвят Tatti 5071

Мебели: Tikkurila Valtti Plus Color, цвят Pihka 5051

Свързано:

Как да предпазим и защитим дървените повърхности навън с масла и импрегнанти за дърво Tikkurila?