Как да се погрижим за дървото навън?

Последна редакция на 06/05/2024 от Anna Stankova

Как да се погрижим за дървото навън?

Tikkurila предпазва и защитава дървените повърхности повече от 150 години. Екип от професионалисти знае какво е необходимо за поддръжката на естествените повърхности, които са важна част от нашето ежедневие. Valtti продуктите предпазват дървото от напукване и лющене. Те отблъскват влагата и създават изключително издръжливи покрития благодарение на дълбокото импрегниране и способността да се свързват с основата. Те имат и повишена устойчивост на надраскване и абразия.


Градинска архитектура - дървени перголи, градински мебели, саксии …

Градината все по-често се превръща в допълнителна стая от ежедневието, зона за забавление и социална среда. Подредбата започва да наподобява интериорните стаи, като  например всекидневна и трапезария. И това до голяма степен се дължи на дървени елементи като перголи, беседки, мебели, саксии, огради, пасарелки, мостчета, които изцяло променят природата на градината. Те добавят топлина и нещо повече - пасват както на традиционната, така и на модерната архитектура.

Всичко това се съчетава добре с растенията и придава на зелените пространства уютен вид. Дървото, като естествена суровина, също ни дава усещане за близост до природата. Не трябва обаче да забравяме за ефективната му защита и редовна поддръжка. Импрегнирането е обработка, която разкрасява и в същото време защитава дървените повърхности.

Декинг: Tikkurila Valtti Plus Oil МАСЛО ЗА ДЕКИНГ НА ВОДНА ОСНОВА, цвят Tuohi 5062

Мебели: Tikkurila Valtti Wood Oil  МАСЛО ЗА ДЕКИНГ И ГРАДИНСКА МЕБЕЛ, цвят Pihka 5051

Конструкция с по-тъмен цвят: Tikkurila Valtti Color МАСЛО ЗА ДЪРВЕНИ ФАСАДИ, цвят Tatti 5071

Конструкция с по-светъл цвят: Tikkurila Valtti Color МАСЛО ЗА ДЪРВЕНИ ФАСАДИ цвят Vasa 5080

Свързано:

Как да предпазим и защитим дървените повърхности навън с масла и импрегнанти за дърво Tikkurila?