Увеличете пространството

Последна редакция на 04/05/2024 от Патриция Симеонова

Дворът ви е малък и няма къде да вместите детска площадка? Ако това е проблем, с който се сблъсквате, трябва да се вложите въображение и да се разгърнете на пространството, с което разполагате. Един от начините за това е да се възползвате от вертикалното пространство. Това може да означава да боядисате ограда с черна боя, върху която децата да рисуват и играят различни игри. Поставете стена за катерене, люлка, висяща от някое дърво, сгъваема маса, върху която децата да творят, рисуват или пък да похапват вкусотии.

Друг начин да увеличите максимално пространството в зоните за игра е да използвате временни структури и опции за игра. Това може да включи палатки, надуваеми къщи и батути за скачане, преносими пясъчници, които могат да се съхраняват, когато не се използват.

За да създадете здрава и стабилна детска площадка с катерушки или пък дървена къщичка, потърсете услугите на дърводелец. По този начин ще бъдете сигурни, че конструкцията няма да се повреди и децата да се наранят. Заявете проекта си още сега и осигурете на децата си лято, изпълнено със забавления.

Свързано:

Мечтата на всяко дете или детски кът в градината