Направете си вертикална градина от палети

Последна редакция на 15/05/2024 от Dessislava Usheva
Източник | Видяно 999 пъти

Супер лесен и икономичен вариант за конструиране на самостоятелна вертикална градина от нулата е като използвате палети.

  • Тях може да закупите втора употреба или да се снабдите с такива безплатно от някой склад или магазин, който ги използва.
  • Можете да си направите както сандъчета, така и палетна решетка, на която да закачите допълнително стенни саксии или други съдове. 

Направата на вертикална градина е актуална интериорна тенденция и се използва широко както от дизайнерите за вътрешно офромление, така и от ландшафтните архитекти.

Изграждането на вертикалната градина може да изиска преустройство на избраното от вас пространство. Ако имате нужда от помощ, може да се допитате до професионалистите, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността да направите заявка за проект. В замяна ще получите няколко оферти, от които да избирате, както и възможност да проучите специалистите чрез рейтинг система и мнения на техни клиенти. Както заявката, така и оценката биха били напълно безплатни за вас, без ангажимент към стартиране на реален проект.

Свързано:

Направи си сам: вертикална градина за цветя, подправки и зеленчуци