Интелигентна биоклиматична пергола

Последна редакция на 28/04/2024 от Екатерина Димитрова
Източник | Видяно 2 371 пъти

Перголата би могла да ви осигури комфортно място край басейна или на терасата, при това не само през летните месеци. Ако искате целогодишно да ѝ се наслаждавате, изберете интелигентна био климатична пергола с прозрачни стени. Оборудвана с покрив с регулируеми моторизирани елементи, вие можете да управлявате потоците въздух и слънце. Управлението е лесно, благодарение на дистанционното устройство, с което разполага. Вентилацията и яркостта на светлината са напълно контролирани. Плъзгащите се  стъклени стени са с вградени сензори, които автоматично се затварят, когато завали или температурите паднат под определена от вас температура. Можете да добавите към нея осветление, отопление, високоговорители, странични щори, предни тенти.

Как ще обзаведете вашата лятна/зимна пергола е въпрос на личен избор. В конкретния случай собствениците са избрали кожена гарнитура с маса и меки възглавнички за комфорт. Решението им е в синхрон с декинга около басейна. За още вдъхновение - разгледайте различните идеи за градина и помислете как искате да изглежда вашата! MaisorPlus ви среща с най-добрите специалисти по озеленяване, които ще превърнат представите ви в професионално реализирани проекти. Заявете проект за вашата градина сега!

Свързано:

Идеи за градина Перголи за перфектна сянка в градината

Едноетажна тухлена къща с басейн отпред. Красива зелена градина с жива ограда. Слънчеви панели на покрива. Басейнът е ограден с декинг. Два дървени шезлонга до него. Портокалови дръвчета в саксии пред входната врата. Не голяма пергола от алуминий и стъкло на преден план. Алуминиеви жалузи за контрол на слънцестоенето. Стъклени преградни стени. Обзавеждане от ъглова гарнитура от изкуствена кожа в сиво. Меки възглавнички на гарнитурата. Дълга маса от сив MDF. Поднос с напитки върху масата. Малка саксия с цъфтяща мини хортензия украсява уютния кът