Нека има светлина

Последна редакция на 26/04/2024 от Йордан Колев
Източник | Видяно 867 пъти

За градини с голяма площ трябва да се погрижите за източници на изкуствена светлина, за да не се разхождате нощем буквално като в гъста гора. 

Високите улични фенери ще изглеждат уместно до беседката или мястото за отдих. На другите места може да сложите градински фенери, които се окачват. Романтично ще изглеждат и лампите върху моравата или скрити между растенията. Люлките може да украсите с разноцветно светещи градински гирлянди. 

Градината е не само място за отдих, наслада сред растенията или полезна физическа активност, но и място за творчество. Ако притежавате късче земя винаги може да го облагородите, влагайки в него частица от себе си. Важното е да намерите интересна идея за градината с подръчни материали, която е по силите ви да реализирате. Не забравяйте, че помощ с озеленяването или ландшафтния дизайн на вашата градина могат да ви окажат и специалистите, регистрирани в Maistorplus. С техния професионализъм и вашите идеи градината ви ще стане любимото място за релакс на вас и вашето семейство. Направете безплатна заявка и сравнете оферти още днес!

Свързано:

Декорация за стена Практични идеи за градината с подръчни материали, с които всеки може да се справи