Обособете лехи

Последна редакция на 03/05/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 485 пъти

Безразборно садене на цветя, колкото да ги има в градината ви, не е никак удачен вариант. По този начин двора ви ще придобие много хаотичен и неподреден вид, а никой не иска това, нали? Затова обособете лехи – малки или големи, във всякакви форми - правоъгълни, кръгли или квадратни, така че наистина да се вижда каква е вашата концепция и да изглежда красиво. Плюсовете на обособяване на лехи са:

  • Ще изглежда подредено;
  • Ще ви е по-лесно за поддържане, защото няма да се лутате по целия двор да поливате или плевите растенията.

За да оформите цветни лехи може да използвате:

  • Камъчета, с които да обособите лехите в градината и те да се открояват;
  • Красиви бордюри, в които да си оградите;
  • Самите цветя, които да насадите в правилна редица. Те сами ще свършат работата си и ще ви дадат едни чудесни лехи. Може да се наложи да ги подрежете, ако растежът на цветята започне с голяма бързина.

Аранжирането на цветя в градината е едно чудесно изпитание за вашата издръжливост и креативност. Сигурни сме, че ще се справите чудесно, затова вярвайте и вие в себе си и превърнете двора си е малко съвършенство. В случай, че имате нужда от професионална помощ или съвети – потърсете доказани професионалисти сред регистрираните в MaistorPlus. Направете безплатна заявка. В отговор ще получите оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас. Може да разгледате профилите на кандидатствалите изпълнители да прочетете какви за отзивите за тях от предишни клиенти.

Свързано:

Идеи за градина Правилно аранжиране на цветя в лятната градина